Notícies

CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL DE TARRAGONA DE LA COPA CATALUNYA

El Club De Tennis Reus Monterols va acollir del 19 al 27 de novembre el Màster Provincial de Tarragona de la Copa Catalunya Juvenil i Sènior. Carla Mas, Jaume Montero, Nuria Bonet, Alejandro Marco, Adriana Pujol, Guillem Davasse, Carla Muro, Marcel Miralles, Onur Dogan i Jose Luis Muntadas van ser els campions d’un torneig en què van participar més de 100 jugadors i jugadores entre les deu proves que es van celebrar.

En la categoria benjamí, Carla Mas, del CT Tarragona, es va proclamar campiona en superar a Nicole Toshcheva per 5/4 4/1. En el quadre masculí, el guanyador va ser Jaume Montero després d’imposar-se a Raúl Romero per 4/0 5/4.

En l’aleví femení es van enfrontar en la final les dues caps de sèrie. La número dos del quadre, Núria Bonet, va imposar-se a la màxima favorita, Laia Gavalda, per 7/5 6/2. En el quadre masculí, el segon cap de sèrie també es va endur la victòria. En aquest cas, Alejandro Marco va superar a Roger Moreno per un ajustat 4/6 6/4 10/7.

Adriana Pujol també va haver de suar de valent per endur-se el títol de la categoria infantil després d’un matx molt igualat contra Sofia Albiac (6/1 4/6 10/4). Per la seva banda, Guillem Davasse, del CT Reus Monterols, va imposar-se a Joan Vallespi per 6/1 6/4.

En el cadet, Carla Muro, la primera cap de sèrie, va fer un torneig molt sòlid sense cedir cap set i es va emportar la final contra Lucia Pérez per un doble 6/0. En el quadre masculí, el triomf va ser pel jugador del CT Reus Monterols, Marcel Miralles, en vèncer a Álvaro Tormo per 3/6 6/1 6/2.

Pel que fa a la prova sènior, es van disputar dos quadres en format lligueta. En el de +35 masculí, Onur Dogan es va proclamar campió, mentre que Sebastian Bleichert va ser finalista en perdre contra Dogan per un doble 6/4. En el de +45 masculí, Jose Luis Muntadas i Fco. Javier Ferrer van quedar primers i segons respectivament.

 

 

 

 

Share