Notícies

CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL DE TARRAGONA DE LA COPA CATALUNYA AL CT SERRAMAR

El Club Tennis Serramar ha estat la seu del 17 al 26 de novembre del Màster Provincial de Tarragona de la Copa Catalunya Juvenil i Sènior. Martina Moreno, Pol Martín, Lucía Fernández, Pol Borrell, Nayara Sanjuan, Roger Moreno, Maria Antonio Ortega, Biel Martí i Marcel Miralles van ser els campions i campiones d’un torneig en què van participar un centenar de jugadors entre les nou proves que es van disputar.

En la categoria benjamí, Martina Moreno, del CT Reus Monterols, es va proclamar campiona després de superar a Alba Baiget en el súper tie-break (4/1 2/4 11/9). En la prova masculina, el guanyador va ser Pol Martín (CE Johnny Montañes), que es va desfer de Pol Gine en dos sets (5/3 4/2).

En l’aleví femení, es van enfrontar en la final les dues caps de sèrie del torneig. La màxima favorita, Lucía Fernández (CT Tarragona), no va perdonar contra Carla Mas, imposant-se per un doble 7/5. En el quadre masculí, Pol Borrell (CT Reus Monterols) va superar a Ot Font per 6/4 6/1.

Nayara Sanjuan (CT Tarragona) va ser la campiona de la prova infantil després d’imposar-se a la màxima favorita, Marta Català, per un ajustadíssim 6/2 5/7 10/7. Roger Moreno (CT Reus Monterols)  també va superar al primer cap de sèrie, Roger Alesson, per 7/5 6/1.

En el cadet, Maria Antonio Ortega (CT Reus Monterols) va necessitar el súper tie-break per vèncer a Leyre Capafons (6/4 2/6 6/3). Per la seva banda, Biel Martí (CT Reus Monterols), màxim favorit a aixecar el títol, no va perdonar davant Albert Llatje (6/1 6/0).

En l’absolut masculí, Marcel Miralles (CT Reus Monterols) també va complir amb els pronòstics davant Sergi Bonet, que es va haver de retirar amb 6/2 2/0 en el marcador.

 

Share