Notícies

CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL DE LLEIDA DE LA COPA CATALUNYA AL SÍCORIS CLUB

El Sícoris Club va acollir del 17 al 26 de novembre el Màster Provincial de Lleida de la Copa Catalunya. Olívia Gastó, Manel Abellana, Zenaia Ruiz, Carlos León, Àstrid Roges, Martí Franco, Anna Noguero, Víctor Palomar, David Gálvez, Ivan Solans, Jesús Almarza i Fernando Cequier van ser els campions de les seves respectives categories. En el torneig van participar més d’un centenar de tennistes entre les 13 proves que es van disputar.

En el Benjamí, Olívia Gastó (CT Lleida) es va proclamar campiona després de superar a Martina Garriga per 5/4 4/1. En la prova masculina, Manel Abellana (CT Lleida) va imposar-se a Erik Caballero per un doble 4/1.

En l’aleví, Zenaida Ruiz (CN Lleida), primera cap de sèrie del torneig, no va fallar contra Eulàlia Martín (6/2 6/1). En la masculina, Carlos León (CN Lleida) també va complir amb els pronòstics imposant-se a Amadeu Jordi Piqué per 6/3 7/5.

En l’infantil, els campions van ser Astrid Roges (CN Lleida) i Martí Franco (CT Lleida), que van superar a Eva Alenta (6/2 6/2) i Ramon Perat (6/1 6/3), respectivament.

En el cadet femení, es van enfrontar en la final els dos primers caps de sèrie. Anna Noguero (CN Lleida) va vèncer a Paula Nadal per 6/2 6/2. En la masculina, Víctor Palomar (CT Lleida) també va superar al número dos del quadre, Lande Cullere, per 6/1 6/3.

Anna Noguero va repetir triomf en el Júnior. En aquest cas, es va desfer d’Aloma Carbonell per 6/4 6/3. Per la seva banda, David Gálvez (CN Lleida) va superar a Lande Cullere, que es va tornar a quedar a les portes del títol, per 3/6 6/3 7/6.

En l’absolut masculí, Ivan Solans (CT Lleida) va superar al quart cap de sèrie, Nathan Nicholson, per 6/3 6/0. En el sènior +35, Jesús Almarza (CN Lleida) va fer valdre el seu paper de favorit per vèncer a Jordi Castelló per 6/3 6/2. Per últim, en el +45 masculí, Fernando Cequier (CT Lleida) va imposar-se a Jesús Almarza per 6/1 6/3.

 

Share