Notícies

CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL DE GIRONA DE LA COPA CATALUNYA JUVENIL

El Club Tennis Olot va acollir del 17 al 27 de novembre el Màster Provincial de Girona de la Copa Catalunya Juvenil. Clàudia Gutiérrez, Nikas Vashkevych, Nonna de Ribot, Mario Muñoz, Martina Calvo, Òscar Casas, Ana Maye i Martí Guardia van ser els campions de les seves respectives categories.

En el benjamí femení, la jugadora del CT Girona Clàudia Gutiérrez es va proclamar campiona en superar a la final a Chloe López per 5/3 5/4 en un partit molt disputat que es va allargar fins a les dues hores i mitja. En el quadre masculí, Nikas Vashkevych, del CT D’Aro, va imposar-se per 4/1 4/0 a Arnau Pinsach.

En l’aleví, la màxima favorita del quadre, Nonna de Ribot, va vèncer a Kiara Kucharczuk per un doble 6/2. En el masculí, el jugador del CT Girona Mario Muñoz va imposar-se a Pol Guillamet per 6/3 6/4.

Martina Calvo i Òscar Casas van ser els guanyadors de la categoria infantil. La tennista del Torremirona va superar a la número tres del quadre, Lia Palou, per 6/1 6/3. En el masculí, es van enfrontar en la final els dos màxims favorits i no hi va haver sorpreses. El tennista del CT Girona i cap de sèrie número u va imposar-se a Oriol Álvarez per 6/4 6/2.

Per últim, en el cadet, Ana Maye va vèncer a Carla Renart per 6/1 6/3, mentre que Martí Guàrdia va superar a Roger Prat per un doble 6/4.

Share