Notícies

CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL DE GIRONA DE LA COPA CATALUNYA AL CT COSTA BRAVA

El Club Tennis Costa Brava va ser l’escenari del Màster Provincial de Girona de la Copa Catalunya, que s’ha celebrat del 16 al 26 de novembre. Cristina Ruiz, Artur Funallet, Júlia Faura, Pol Guillamet, Laia Pinsach, Pelegrí Esteba, Lia Palou, Anushavan Tashchian, Albert Mondón i Pau Planas han estat els campions de les seves respectives categories.

En la prova benjamí, Cristina Ruiz (CT Girona) es va proclamar campiona després de vèncer a Elisha Stefania per 5/3 4/0. En la masculina, Artur Funallet (CT La Bisbal d’Empordà) va necessitar el súper tie-break per imposar-se a Toni Sivil (4/5 4/1 10/6).

En l’aleví femení, Júlia Faura (GEiEG), primera cap de sèrie del torneig, va superar a Vittoria Del Fabbro també en el súper tie-break (3/6 6/2 10/3). Per la seva banda, Pol Guillamet (CT Alt-Empordà Figueres) va vèncer a Isaac Martínez per un doble 6/3.

Laia Pinsach (CT Girona) també va complir amb els pronòstics en la prova infantil imposant-se a Júlia Pasca per 6/3 6/4. Pelegrí Esteba (CT Girona) també va fer valdre el seu paper de favorit superant a Pau Vall-Llosera per 7/5 6/0.

En el cadet, Lia Palou (CT Costa Brava) també va vèncer a la segona favorita, Alba Pujolar, per 0/6 6/2 6/3. En la prova masculina, Anushavan Taschian (Topten Tennis Club) va fer el mateix davant Alex Fradera (6/1 6/3).

En l’Absolut masculí, el campió va ser el jugador del CT d’Aro Albert Mondón, que va imposar-se a Iker Callone per 2/6 6/4 6/3. Per últim, en el +45 masculí, Pau Planas (CT Costa Brava) va superar a Josep Maria Lluch en el súper tie-break (3/6 6/2 11/9).

Share