CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL DE BARCELONA DE LA COPA CATALUNYA

El Club Tennis Vic va acollir del 19 al 27 de novembre el Màster Provincial de Barcelona de la Copa Catalunya Juvenil. Un torneig en què van participar 110 tennistes entre les deu proves que es van celebrar.

En la categoria benjamí, la jugadora del CE Emilio Sánchez Anna Serafimovitch es va proclamar campiona del quadre femení després d’imposar-se a Chloe Bru per un ajustat 4/5 5/3 10/6. En el masculí, el guanyador va ser Víctor Pla, del CE Laietà, en superar a Roger Bernal per 5/4 4/2.

En l’aleví, els campions van ser Olivia Graupera i Teo Casadesus, després de vèncer a Cloe Anglada per 6/0 6/0 i a Matthew Popa per 4/6 7/5 10/7, respectivament.

En l’infantil, Ona Escaler, la màxima favorita, va fer un torneig molt sòlid sense cedir cap set. En la final la jugadora del CT Barcino va superar a la número dos del quadre, Queralt López, per 6/1 6/0. En la prova masculina, el guanyador va ser Marc Puig, que es va endur el títol després que el seu rival, Ricard Lázaro, abandones quan anaven 6/3 2/0.

Xiaolu Wang també es va endur la final de la categoria cadet per abandonament de la seva rival. En aquest cas, Satina Tamulynas, quan tot just s’havia disputat un joc. Per la seva banda, Robert Watzka es va imposar a Roger Ubals per 6/3 6/2.

Per últim, en la prova júnior, Laia Berné, del CT Vic, va imposar-se a Maria Palacios per 6/1 1/6 6/1. En el quadre masculí, el triomf se’l va endur Pablo Pizarro, segon cap de sèrie, en superar a Erik Rosa per un doble 6/1.