Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE TENNIS PLATJA

Vera (Almeria), ha acollit aquest dies el Campionat d’Espanya de Tennis Platja, amb una gran representació i gran resultats pel tennis platja català. En categories juvenils, Victor Duran i Jordi Vega, del Club Tennis Platja Girona-Salt, es varen proclamar sotscampions, perdent la final contra els segons caps de sèrie Alcalà/Volpe per 62 63.  Per la seva banda, en categoria femenina la parella Eva Fernández i Sabrina López, del Beach Tennis Barcelona, es varen proclamar campiones S18,  en superar Laura Jorge i Andrea Morillas per 60 61. En el quadre de consolació S18, victòria per Carlota Duran i Ingrid Vila, del Club Tennis Platja Girona Salt.

En la categoria +35, la parella Alex Casas i Jordi Rodriguez, del Club Tennis Platja Girona-Salt, es varen proclamar sotscampions, després de perdres una disputada final per 63 16 75 davant la parella Díaz/Santana.

En categoria absolut, grans resultats també pels representants del tennis platja català. En el quadre masculi, títol per Gerard Rodriguez, del Club Tennis Platja Girona-Salt, fent parella amb el canari Antomi Ramos. En la final, varen superar a la parella Victor Martínez, del Beach Tennis Montgat i Gael Rodríguez, amb llicència del CT Andrés Gimeno.

Per la seva banda en el quadre femení, títol també per a la parella del Beach Tennis Barcelona Eva Fernández i Sabrina López. En la final van superar a Omayra Farias i Grimanesa Santana per 26 75 75. En semifinals, Fernandez/López, van superar les parella catalana Tània Margalef (Beach Tennis Montgat) i Ana Salas, que van finalitzar el torneig en la tercera posició, després de superar a Ganesha Díaz i Alejandra Porteiro en el partit pel tercer i quart lloc.

 

Share