Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR FEMENÍ

El Club Tennis d’Aro va acollir el Campionat de Catalunya Sènior Femení individual i dobles, disputat de l’1 al 4 de setembre. Un torneig que enguany va estrenar format i durant els quatre dies de competició va generar un ambient més lúdic i social entre les participants.

En la prova individual es van jugar fins a vuit categories. En la +30, + 65 i +75 es va fer en format de lligueta. En la primera, Ada Gasca va quedar campiona després de guanyar tots els partits sense cedir cap set. Teresa Sánchez va ser la subcampiona, amb un balanç d’un partit guanyat i un de perdut. En la categoria de +65, la guanyadora va ser Rosa M.Togores, també amb tots els partits guanyats, però cedint un set contra la Magda Gual, que va acabar subcampiona. Finalment, en el +75, Júlia Corral es va imposar a totes les seves rivals, i Filomena Durall va quedar segona en perdre per 0/6 i 2/6 contra la campiona.

Les altres cinc proves individuals es van celebrar en format de quadre. En el +40, Sonia Delgado, la segona cap de sèrie del quadre, es va proclamar campiona en superar a la final a Mariona Bracons per 6/2 i 6/1. En el +45, Sonia Roig, la màxima favorita a endur-se el títol, es va imposar en el partit decisiu a Monica Chenoll per 6/2 i 6/0. Abans, en les semifinals, va haver de superar un complicat partit contra Silvia Echandi, ja que es va decidir al súper tie-break (6/3 6/7 10/4). El camí va ser més fàcil per Neus Avila en el +50, que es va imposar a la final a Elisabet Sallent per un doble 6/0. En el +55, Marta Homedes va guanyar a la màxima favorita en la final, Anna Pons, per 6/1 i 6/1. I en el +60, no hi va haver sorpreses i Magda Gual, la primera cap de sèrie del quadre, va superar a Marien Borràs 6/1 i 6/2 en la final.

Pel que fa al quadre de dobles, en el +40, Sonia Roig i Àurea Castella van quedar campiones en superar a Mariona Bracons i Elisabet Sallent per 6/1 i 6/2. En el +50, les guanyadores van ser Marta Pérez i Magda Gual en imposar-se a la final a Marta Cerdà i Sophie Rabattu per 6/4 i 6/3.

Enllaç a les fotografies del torneig

Share