CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR FEMENÍ

El Club Tennis d’Aro ha acollit del 30 d’agost al 3 de setembre el Campionat de Catalunya Sènior Femení, que ha comptat amb la participació de més de 60 tennistes entre les vuit proves que s’han disputat.

La prova +30 es va disputar en format de lliga. La guanyadora va ser Cayetana Barbed, que va guanyar tots els partits que va disputar. En segona posició va quedar Aura Font. En la prova +40, Sonia Delgado va superar en la final a la primera cap de sèrie del quadre, Susana Amela, per 6/1 6/0. En la +45, Aurea Castella va imposar-se a Elia Bernabeu per 6/0 6/3. En la categoria +50, la guanyadora va ser Nathalie Freixas, que va vèncer a Marta Petrus per 6/2 6/3. Marta Homedes es va proclamar campiona de la +55 en imposar-se a Carme Ferreres per 6/2 6/1. En la +60, Magda Gual va superar a Marien Borràs per 6/0 6/1.

Pel que fa als quadres de dobles, en la prova +40, Sonia Delgado i Sandra Casas es van imposar a Laia i Lara Grau per 6/2 6/0. En la +50, les guanyadores van ser la parella formada per Marta Petrus i Neus Raton. Les seves rivals, Sílvia Echandi i Emília Palacios, van abandonar amb 4/2 al marcador.