CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR +30 I +50 DE TENNIS PLATJA

L’UTE CMT Vall d’Hebron Abonats va ser la seu el cap de setmana del 25 i 26 de febrer del Campionat de Catalunya Sènior +30 i +50 de Tennis Platja. El torneig va comptar amb la participació de 50 parelles, repartides entre les quatre categories que es van disputar.

En la prova +30 femenina, Alba Gamell i Alejandra Porteiro, jugadores del Beach Tennis Barcelona, es van proclamar campiones en superar a la final a Roberta Silveira i Tània González (CEP Barcelona) per un doble 7/5. En el +30 masculí, Xavier de la Fuente i Pau Pérez (CEBT Torredembarra) van imposar-se a Charles Blais i Salvador Díaz en el súper tie-break 1/6 6/2 10/4.

La categoria +50 femenina es va jugar en format de lliga. Jana Kabickova i Amparo Bertas (CEBT Torredembarra) van quedar en primera posició després de guanyar els tres partits que van jugar només cedint quatre jocs entre tots ells. La parella formada per Mireia González i Olga De Buen (CEBT Torredembarra) van ser les subcampiones. Per últim, en el +50 masculí, Carles Alonso i Julio Villalobos (Beach Castelldefels) van superar en la final a Luis González i Isaac Giménez (Beach Castelldefels) en un partit molt igualat que es va decidir al súper tie-break, 6/1 5/7 11/9.

El proper cap de setmana, 4 i 5 de març, es disputaran les categories S14, S18, Sènior +40, i absolut mixt i individual. La categoria reina, l’absolut dobles masculí i femení, que compta amb una dotació econòmica de 1.500 €, se celebrarà l’11 i 12 de març.