Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR “0” AL CTN SANT CUGAT

El CTN Sant Cugat va acollir del 12 al 18 de març el Campionat de Catalunya Sènior “0”, que va comptar amb la participació de més de 150 tennistes. Roger Ordeig, Jaume Santo, Fernando Marín, Fèlix Riba i Alberto Martorell van ser els campions de la seva respectiva categoria.

En la prova +30, el primer cap de sèrie del quadre, Roger Ordeig (CT de La Salut), va superar en la final a Adrià Vila (CT Barcino) per un doble 6/0. Ordeig va fer un torneig molt sòlid, només cedint un joc en els quarts de final.

En el +40, tampoc hi va haver sorpreses i el màxim favorit a endur-se el títol, Jaume Santo ( RC De Polo), va imposar-se en la final a Joan Manel Cardona (CT Barcino) en un partit que es va decidir al súper tie-break (7/6 1/6 12/10).

En el +50, Fernando Marín (CT de La Salut), primer cap de sèrie del torneig, també va haver de suar de valent per superar a Xavier Prat (CN Olot) per 3/6 6/1 10/5.

En la prova +60, el guanyador va ser Fèlix Riba (Cercle Sabadellès 1856), després de vèncer a Narcís Carbó (CT de La Salut) per 0/6 6/3 10/4.

Per últim, en la +70, Alberto Martorell va superar en la final al màxim favorit, Luis Miguel Blanco (CT de La Salut) per 6/0 6/2.

Les images de les finals. 

Share