CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

L’Emilio Sánchez Club Esportiu va acollir, del 23 d’abril al 15 de maig, el Campionat de Catalunya Infantil. Un any més, va tornar a ser un èxit de participació, amb més de 250 inscrits. Marina Quesada i Ada Yang, en els quadres individuals femenins;  Tito Chavez i Arnau Caralt, en els masculins, Mayre i Torrelles en el dobles femení; Chávez i González en el dobles masculí; i Torrelles i Casas en el dobles mixta van ser els guanyadors d’aquest torneig.

En el primer quadre de l’individual femení, Marina Quesada, la tercera del quadre i jugadora del Real Club de Polo, es va proclamar campiona després de superar amb contundència tots els seus partits. En la final es va imposar a la quarta cap de sèrie i jugadora del CT Vilanova  Indira Delgado per un doble 6/2. En el segon quadre, Ada Yan, del CT Montbui, va guanyar la final en tres sets contra Lucia Fernández (6/1, 6/7, 6/4).

En el quadre individual masculí, Tito Chavez, del CT Barcino, es va imposar a la final a Jaume Casas per 6/4 i 6/3. Chavez, el segon cap de sèrie, va guanyar amb molta solvència tots els seus partits i no va fallar en el decisiu davant el jugador del CT Vic. En el segon quadre, el campió va ser Arnau Caralt, del Laietà. El primer partit de la competició va ser el més ajustat. Contra el novè cap de sèrie i jugador del Reial Club de Tennis Barcelona Nicolas Ardevol, va haver de patir, sobretot en el primer set, per passar a segona ronda. A partir d’aquí va fer una competició molt seriosa i es va imposar a la final a Nicolas Planas per 6/4 i 7/5.

Pel que fa al dobles femení, Celia Torrelles i Ana Mayre no van tenir un camí fàcil per proclamar-se campiones. Fins a tres partits van haver d’anar al súper tie-break decisiu. En la final van guanyar a la parella formada per Noemi Andreica i Marta Ferrer per 4/6, 7/6 i 10/8. En el masculí, els campions van ser Eduald Gonzalez i Tito Chavez, imposant-se a la final a David Sanchez i Victor Palomar per 7/5 i 6/2. Aquest últim partit va ser el més difícil pels campions, ja que en tots els anteriors es van imposar amb molta superioritat. Finalment, en el dobles mixta Jaume Casas i Celia Torrelles van guanyar la final en el súper tie-break contra la parella formada per Adria Velazquez i Natalia Heras (3/6, 6/1, 10/6).