CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT I DOBLES MIXT, INFANTIL, JÚNIOR I SÈNIOR +40 DE TENNIS PLATJA

L’UTE CMT Vall d’Hebron Abonats va ser la seu el cap de setmana del 4 i 5 de març del Campionat de Catalunya Individual Absolut i Dobles Mixt, Infantil, Júnior i Sènior +40 de Tennis Platja. El torneig va comptar amb la participació de més d’una setantena de parelles, repartides entre les cinc proves que es van disputar.

En l’Absolut Dobles Mixt, Sergi Ventura i Alicia Roca (Rct Del Turó), primers caps de sèrie del quadre, van quedar campions en imposar-se a Celso Tiossi i Natàlia Gómez (Beach Tennis Barcelona) per un doble 6/3.

En la categoria Sènior +40 femení, Estefania Simón i Tània González, jugadores del CEBT Torredembarra, van superar en la final a les màximes favorites, Alejandra Porteiro i Laura Juan (Beach Tennis Barcelona) per 7/6 6/7 i 10/7. En la prova masculina d’aquesta categoria, els guanyadors van ser Marcos Rastrilla i Alex Albors (CEBT Torredembarra) en imposar-se als seus companys Ignasi López i Eloi Rius per 6/3 6/1.

Les proves Júnior Dobles Masculí i Absolut Individual Masculí es van disputar en format lliga. En la primera, Teo Baldrich i Pol Bistue (Beach Tennis Prat) van quedar en primera posició després de guanyar els tres partits cedint 9 jocs en total. En segona posició, van quedar Joel Cascajosa i Pau Borràs (Bonarena Beach Tennis). En l’Absolut Masculí, Nicolaj Rasmussen (CEBT Torredembarra) va quedar campió i Tess Jutte (Beach Tennis El Masnou) va ser segon.

El proper cap de setmana, 11 i 12 de març, es disputaran les proves Absolut Dobles Femení i Masculí.