CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT, DOBLES MIXT, JÚNIOR I SÈNIOR +40 DE TENNIS PLATJA

El 2 i 3 de març es va disputar al Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra el Campionat de Catalunya Individual Absolut, Dobles Mixt, Júnior i Sènior +40 de Tennis Platja, amb la participació d’un centenar de jugadors i jugadores.

En la prova Absolut Femení, Marc Filella es va proclamar campió després de superar a Nicolaj Rasmussen per un doble 6/4. En el Júnior Dobles, que es va disputar en format lligueta, els guanyadors van ser la parella formada per Teo Baldrich i Pau Borràs. En segona posició, van quedar Àxel González i Abel García.

En l’Absolut Dobles Mixt, victòria per Natàlia Gómez i Tess Jutte, que van vèncer a Lola Rafales i Charles Blais en el súper tie-break (6/4 4/6 10/2). Laura Juan i Alejandra Porteiro van ser les campiones del Sènior +40, superant a Noemí De Arostegui i Susagna Alcañiz (6/3 6/4). En el quadre masculí, Carles Alonso i Alex Albors van imposar-se a Eloi Rius i Ignasi López per 6/1 7/6.