Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS PLATJA

La Platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, va acollir el dissabte 28 de setembre, una nova edició del Campionat de Catalunya de Tennis Platja. La prova, va comptar de gran participació, destacant la presència de molts dels principals jugadors i jugadores del tennis platja català. Aquesta edició del campionat, es va celebrar en categoria absolut masculí, absolut femení, Sènior masculí +35 i mixtes. En total, gairebé 60  parelles que varen oferir una gran jornada de tennis platja.

En el quadre absolut masculí de 1a categoria, els campions varen ser Gerard Rodríguez i Pol Filella, superant en la final a la parella Víctor Martínez / Gael Rodríguez. En la ronda de semifinals, la parella Rodríguez / Filella, havia superat a Martí Magriña i Marc Giros per 63 61, mentre que Martínez / Rodríguez superaven a  Alex Casas i Jordi Rodríguez per 62 60

Per la seva banda, en el quadre absolut femení de 1a categoria, les campiones varen ser la parella Alba Gamell i Carol Miranda, superant en una igualada final decidida en el supertiebreak (10/8) a la parella formada per Alejandra Porteiro i Ganesha Díaz.  En semifinals, Gamell i Miranda superaven a Clara Grifoll i Tània González mentre que Porteiro i Díaz superaven a Serrano i Papiol.

La darrer final dels quadres federats, fou la de la categoria sènior masculí +35, que varen disputar Alex Casas i Jordi Rodriguez amb Toni Llobet i Lluís Martínez. La victòria fou per Casas / Rodríguez per 6/4 6/3.

QUADRE D’HONOR ABSOLUT MASCULÍ I FEMENÍ 1a CATEGORIA I SÈNIOR MASCULÍ +35

Absolut 1a Categoria Masculí
Finalistes: Gael Rodríguez i Víctor Martínez
Campions: Gerard Rodríguez i Pol Filella

Absolut 1a Categoria Femení
Finalistes: Alejandra Porteiro i Ganesha Díaz
Campiones: Alba Gamell i Carol Miranda

Sènior +35 Masculí
Finalistes: Toni Llobet i Lluís Martínez
Campions: Àlex Casas i Jordi Rodríguez

El Campionat de Catalunya de Tennis Platja, va comptar també amb proves absolut masculí i femení de segona categoria i amb mixtes. Aquest fou el quadre d’honor:

Absolut 2a Categoria Masculí
Finalistes: Isaac Giménez i Angel Rodríguez
Campions: David Baldrich i Jordi Baldrich

Absolut 2a Categoria Femení
Finalistes: Laura Juan i Núria Oltra
Campiones: Ivonne Sastre i Núria Velasco

Absolut Mixte
Finalistes: Saül Ajuria i Roser Mas
Campions: Aureo Paiva i Elena Atero

 

GALERIA FOTOS FACEBOOK: en breu

Campionat Catalunya Tennis Platja (13)

Share