CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS PLATJA PER EQUIPS DE CLUB A TORREDEMBARRA

El Beach Tennis Torredembarra va acollir el 22 i 23 d’octubre una nova edició del Campionat de Catalunya de Tennis Platja per equips de club, una competició que reuneix un cop a l’any a equips representants de tots els clubs de tennis platja de Catalunya i en el que es disputen dues categories: OR i ARGENT. Enguany, van participar 19 equips representants de 7 clubs de tennis platja i més de 120 jugadors i jugadores.

En aquesta edició, el Beach Tennis Barcelona “A” es va proclamar campió de la categoria OR en superar a la final al CEP Barcelona 2020. La medalla de bronze va ser pel Beach Tennis Barcelona “B”.

En la categoria ARGENT, el títol se’l va endur el Beach Tennis El Masnou “A” després d’imposar-se al Beach Tennis Castelldefels “A”. El bronze el va aconseguir el BT Castelldefels “B.

Amb els resultats d’enguany, el Beach Tennis El Masnou “A” i el Beach Tennis Castelldefels “A” han pujat a la categoria OR, mentre que el Beach Tennis Prat “B” i el Beach Tennis Badalona han baixat a la categoria ARGENT.