CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS PLATJA, EN UNA EDICIÓ AMB RÈCORD DE PARTICIPACIÓ.

Els passats 26,27 i 28 de març, es varen celebrar les primeres proves del Campionat de Catalunya de Tennis Platja. En concret, es varen celebrar les proves individuals (masculí i femení), sènior +45 (masculí), S18 (femení) i les proves reines de campionat, l’absolut masculí i femení. Resten pendents de celebrar l’absolut mixt i el sènior +35 (masculí i femení), que es disputaran el 10 i 11 d’abril.

Cal destacar que aquesta edició del Campionat de Catalunya, ha estat un enorme èxit de participació, amb més de 160 parelles, el que representa rècord de participació.

El campionat, es va iniciar el divendres 26 amb la celebració de les primeres rondes de la prova individual. Les finals, tant del quadre principal com del de consolació, es van celebrar dissabte.
El campió fou el principal favorit, Gerard Rodríguez (CE Platja Girona-Salt), superant en la final al seu company de club Santi Puente, per 4/2 4/1. En semifinals, Puente havia superat Pol Filella (Beach Tennis Prat) per un doble 4/1, mentre que Rodríguez superava Àlex Albors (CE Platja Girona-Salt) per 4/1 4/2.
En el quadre de consolació, la victòria fou per Jordi Rodríguez (CE Platja Girona-Salt) per 4/1 5/3 sobre Isaac Giménez (Beach Tennis Prat).

La prova individual femenina, també es va celebrar dissabte 26, amb Eva Fernández (Beach Tennis Barcelona) i Ganesha Díaz (Nàutic Masnou) com a principals favorites. En el partit decisiu, l’actual número 1 del rànquing espanyol, Eva Fernandez, va superar Díaz per 4/2 4/1.
També dissabte es va celebrar la categoria S18 femenina, amb títol per la parella Ariadna Costa (CD Terrassa) i Ana Romero (Cercle Sabadellès 1856), que es varen imposar en tots els partits de la lligueta. Les segones classificades, varen ser les germanes Júlia i Martina Llobet, del Nàutic Masnou.

La jornada de dissabte, es va completar amb la celebració de la categoria sènior +45, que va una de les novetats d’aquesta edició, juntament amb la prova individual. El títol en aquesta categoria, fou per la parella del Nàutic Masnou Gerard Casas i Robert Díez, que varen superar en la final a David Baldrich (Nàutic Masnou) i Carlos Gunfaus (Atlètic Terrassa) per 6/4 7/5.
La prova de consolació, la varen guanyar Alfonso Pérez/Toni Llobet (Nàutic Masnou) per 6/4 4/6 10/8 a la parella del Beach Tennis Badalona Edu Monterde/Ricardo Navarro.

Diumenge 28 era el torn de la prova reina del torneig, el quadre absolut, amb 26 parelles al quadre masculí i 20 en el quadre femení.
En el quadre masculí, la victòria fou pels principals favorits i primers cap de sèrie, la parella Gerard Rodríguez / Santi Puente (CE Platja Girona-Salt), superant en la final a la parella del Beach Tennis Prat Pol Filella / Gerard Torres per 6/3 6/0. En semifinals, Rodríguez/Puente havien superat  parella Sergi Ventura i Àlex Albors per 6/3 6/0, mentre que Filella i Torres superaven la parella del Nàutic Masnou i segons caps de sèrie, Victor Martínez i Martí Magrinyà per 6/2 3/6 10/1 en una disputada semifinal.
En la prova de consolació, la victòria fou pels gironins Àlex Casas i Jordi Rodríguez, que van superar a Ivan Conde i Francisco Romano per 7/1.

En el quadre femení, victòria per Eva Fernandez (Beach Tennis Barcelona) i Ariadna Costa (CD Terrassa), terceres caps de sèrie, que varen  superar en la final a la parella Carolina Miranda i Alejandra Porteiro (Beach Tennis Barcelona), primeres caps de sèrie del torneig,  per 6/3 6/1.
En semifinals, Fernández/Costa superaven les segones favorites Ganesha Díaz (Nàutic Masnou) i Clara Grifoll (Beach Tennis Prat) per 6/0 6/4, mentre que Miranda/Porteiro superaven Carlota Duran i Ingrid Vila (Beach Tennis Prat) per 6/0 6/1.

El torneig es reprendrà el cap de setmana del 10 i 11 de juliol amb la celebració de les proves sènior +35 i absolut mixt.