Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENIS PLATJA

El Centre Municipal de Tennis Vall Hebron, va acollir el passat 12 i 13 de juliol, el Campionat de Catalunya de Tenis Platja. El dissabte 12, es van celebrar les proves de les categories absolut mixt, sènior +35 i Sots18.

En el quadre absolut mixt, la victòria fou per la parella formada per Gerard Rodriguez i Tània Gonzalez, superant en la final a Pol Filella i Alejandra Porteiro per 6/3 3/6 10/6. Per la seva banda, en el quadre sènior +35, la final la varen disputar Àlex Casas / Jordi Rodríguez davant la parella formada per Marc Giros i Marc Cruells per 7/5 7/6(3). Finalment, en la categoria Sots 18, el títol de campions de Catalunya  fou per Marc Filella i Victor Duran. La categoria S18, es va disputar en format lligueta i també varen prendre part Hugo Mazón i Pol Bistue (sotscampions), Guillem Casas i Gerard Vilà i Teo Baldrich i Peter Ballon.

En la jornada de diumenge, es varen celebrar els quadres absolut masculí i absolut femení, amb victòria per Ganesha Díaz / Tània GonzálezSanti Puente / Gerard Rodriguez. En la final femenina, la parella Díaz/González, va superar a Alejandra Porteiro i Eva Fernández 6/4 5/7 10/4, mentre que en la final femenina, Puente/Rodriguez, superaven a Victor Martínez i Martí Magriña per un doble  6/2.

Share