Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS EN CADIRA DE RODES

El CM Tennis Vall Hebron ha estat seu el 20,21 i 22 d’octubre, de la 17ena Edició del Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes. Un Torneig que comptava amb la presència d’alguns del millors jugadors de tennis en cadira de rodes a nivell estatal, com el tricampió mundial júnior i actual Nº19 del rànquing ITF, Martin de la Puente, així com els integrants de la Selecció Catalana que van obtenir el Sots-Campionat d’Espanya fa uns dies; Quico Tur, Francesc Prat i Jose Coronado.

El gran triomfador del Campionat, ha esta el gallec Martín de la Puente, que es va proclamar Campió de Catalunya tant en el quadre individual com en el de dobles. En el quadre individual, de la Puente, que partia com a cap de sèrie Nº1, arribava a la final després de superar als catalans Jose Coronado i Francesc Prat. Davant, es trobava al segon cap de sèrie del Campionat, en Quico Tur, que superava a Jorge Iglesias i Juanjo Rodríguez en les rondes de Quarts i semifinals.  Diumenge a les 11.00 donava inici la final esperada, entre de la Puente i Tur. El gallec, que es troba en un estat de forma i joc espectacular,  va superar el català per 6/2 6/3.

En el quadre de dobles, que va viure la gran final dissabte, els caps de sèrie N2 de la Puente/Iglesias superaven els caps de sèrie Nº1 Tur/Prat, per 4/6 6/3 10/8.

CONSULTA QUADRES 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

 

 

 

Share