Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ I INFANTIL DE DOBLES

El Club de Tennis Andrés Gimeno ha estat la seu del 27 de maig al 4 de juny del Campionat de Catalunya Benjamí i Infantil de Dobles – Memorial Manuel Alonso.

En la prova benjamí, Sana Jain i Lucia Redon (CE Laietà), es van proclamar campiones del quadre femení en superar a Chloe Schulz i Carlota Rigot (RCTB-1899) en un partit molt igualat que es va decidir en el súper tie-break (4/2 3/5 10/8). En el masculí, Maxime i Valentin Belloy (CT Cabrils) es van imposar a Aaditya Jain i Alexander Belmonte (CE Laietà) per 5/4 i abandonament amb 1/3. En el dobles mixt, Marc Igual i Claudia Dabovic (Terrassa Hockey) van vèncer a Yannick Bruno i Lucia Redon (CE Valldoreix) per 2/4 5/3 i 10/7.

En la prova infantil, Chloe Rius i Olivia Poinsot (RC De Polo), segones caps de sèrie del quadre, es van imposar a les màximes favorites, Judit Pla i Alexia Paula Bastos (CE Laietà) per 3/6 6/4 10/6. En el quadre masculí, els primers caps de sèrie, Nicolau Canas i Adrià Velázquez (RCTB-1899), van complir amb els pronòstics superant en la final a Alejandro Guardia i Oscar Darder (Atlètc Terrassa) per un doble 6/2. Per últim, en el mixt, Oscar Darder i Alexia Paula Bastos (Atlètic Terrassa) van superar a Marc Castellví i Laia Lozano (CT Tarragona) per un doble 6/3.

 

Vídeo del torneig

Share