Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ I INFANTIL DE DOBLES AL CT ANDRÉS GIMENO

El Club Tennis Andrés Gimeno ha acollit aquest cap de setmana les finals del Campionat de Catalunya Benjamí i Infantil – Memorial Manuel Alonso de Dobles, que ha comptat amb més d’un centenar de parelles inscrites.

En la prova Benjamí, Sofia Becker i Sophie Fernández es van proclamar campiones del quadre femení després de superar a Inés Díez i Clara Sicart per 5/4 i abandonament amb 3/0 en el segon set. En el masculí, els guanyadors van ser la dupla formada per Martí Díaz i Max Martínez. En aquest cas, van vèncer a Diego Ávila i Oscar Mestre, els primers caps de sèrie, per un ajustadíssim 2/4 4/1 15/13. En el Mixt, Nahia Germaine i Antonio Soto, màxims favorits, van complir amb els pronòstics imposant-se a Martí Díaz i Mireia Corbalan per 4/2 4/0.

La prova Infantil va coronar com a campiones a Judit Pla i Liliana López, que van vèncer a Olívia Graupera i Nuria Bonet per un doble 6/4. Partit disputadíssim el que van haver de guanyar Graupera i Bonet per  accedir a la final. En les semifinals, van lluitar de valent per imposar-se a Nerea Mendoza i Júlia Sureda en el súper tie-break (4/6 6/2 10/5). En el quadre masculí, Jinhong Yang i Eduard Khaikov van guanyar a Jan Zavadil i Bardia Majdabadi (6/2 7/5). Per últim, en el Mixt, Laia Lozano i Marc Castellví es van desfer de Nicolas Weiskal i  Martina Muñoz (6/0 6/2).

 

Share