Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ I CADET DE DOBLES

L’Emilio Sánchez Club Esportiu ha estat la seu del  Campionat de Catalunya Aleví i Cadet de Dobles – Trofeu Joan Torné i Reverter “In Memoriam” del 13 al 21 de maig.

En la prova aleví, Astrid Roges i Zenaida Ruiz (CN Lleida), primeres caps de sèrie del torneig, es van proclamar campiones del quadre femení en superar a les segones favorites, Gina Rius i Nonna De Ribot (RC De Polo) per 7/6 6/1. En el masculí, Pablo Jiménez i Mateo Font (RCTB-1899), van imposar-se a Pol Sancho i Adrià Vera (HC Atlètic Terrassa) per 6/2 6/3. En el dobles mixt, Astrid Roges i Oleguer Roges (CN Lleida) van vèncer a Gina Rius i Jose Benito (RC De Polo) per 7/5 6/0.

En la prova cadet, Ana Maye i Marina Quesada (CT Girona), màximes favorites a endur-se el títol, van superar a Anna i Mar Cabassers (RCTB-1899) per 6/1 6/3. En el quadre masculí, Guillem Campos i Máximo López (CE Valldoreix), primers caps de sèrie, van vèncer a Victor Palomar i David Sánchez (CT Lleida) en el súper tie-break (6/1 4/6 11/9). Per últim, en el mixt, Alexia Paula Bastos i Sergio Paulo Bastos (CT Els Gorchs) van imposar-se a Jaume Casas i Alba Sallés (CT Vic) per 7/6 (8) i 7/6 (6).

 

Share