Notícies

CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ I CADET DE DOBLES

L’Emilio Sánchez Club Esportiu ha acollit de l’11 al 19 de maig el Campionat de Catalunya Aleví de Dobles – Trofeu Joan Torné i Reverter “In Memoriam” i el Campionat de Catalunya Cadet de Dobles, amb un centenar de tennistes inscrits.

En la prova Aleví, Anna Serafimovitch i Victoria Meza, primeres caps de sèrie, es van proclamar campiones del quadre femení en imposar-se en la final a Lucía Redon i Valeria Delgado per 6/0 6/3. Roger Bernal i Aarón Jiménez, màxims favorits, també van complir amb els pronòstics en la prova masculina superant a  Marc Fernández i Jan Bagur per 6/1 6/2. En el mixt, Jaume Montero i Carla Mas van vèncer a Santiago Fatjo i Maria Pascual, 6/3 6/4.

En la prova Cadet, Anna i Mar Cabassers, les principals candidates a aixecar el títol de campiones, no van fallar contra Alexia Paula Bastos i Olívia Graupera (6/3 6/0). Sergio Paulo Bastos i Jaume Casas van haver de lluitar de valent per imposar-se a la parella formada per Davis Sánchez i Víctor Palomar (4/6 6/3 10/4). En el mixt, Sergio Paulo Bastos va repetir triomf juntament amb la seva germana Alexia, superant a Albert Molina i Maria Palacios (5/7 6/3 10/8).

 

Share