Notícies

CELEBRAT EL 1r CAMPIONAT D’ESPANYA SÈNIOR PER CCAA

La primera edició del Campionat d’Espanya Sènior per Comunitats Autònomes, que s’ha celebrat al Club Font de Sa Cala, a Mallorca, del 9 al 12 de juny,  ha acabat amb grans resultats per la Selecció Catalana. L’equip femení es va proclamar campió després de superar a la Comunitat de Madrid en la final, mentre que els nois van ser finalistes en perdre contra la Comunitat Valenciana.

L’equip femení, capitanejat per Marta Cerdà, partia com a segon cap de sèrie del quadre. En els quarts de final van superar a Astúries per 3 a 0. Aquest resultat es va repetir en les semifinals contra el País Basc. A la final van continuar amb la seva bona ratxa i es van desfer de les favorites, la Comunitat de Madrid, per proclamar-se campiones.

L’equip masculí, capitanejat per Ramzi Shuaibi, també va fer un gran torneig. En aquest cas la Selecció Catalana partia com a favorita. Van imposar-se a Navarra i Múrcia per 3-0 en els quarts i les semifinals respectivament. Però, a la final, es van quedar a les portes d’aconseguir el títol en perdre contra els segons favorits, la Comunitat Valenciana.

El torneig va reunir a un total de 25 seleccions: 13 masculines i 12 femenines: Catalunya, Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Canàries, Galícia, Comunitat de Madrid, Múrcia, Navarra, Comunitat Valenciana, País Basc i Extremadura.  Tots els equips van estar formats per tres individuals de categories +45, +55 i +65, i un doble amb jugadors de diferents categories.

Share