Notícies

CELEBRADES LES QUATRE PROVES DEL CIRCUIT CATALONIA OPEN SUB 12

Aquest mes de febrer s’han celebrat les quatre proves del Circuit Catalonia Open Sub 12, que s’ha disputat a les quatre províncies per tal d’arribar a tot el territori català.

En la primera, celebrada a l’Atlètic Terrassa Hockey Club, Mariam Nurzhan, jugadora del CE Emilio Sánchez, va superar a Victoria Meza, del Cercle Sabadellès, per un doble 6/2. Al Club Tennis Valls, Lucia Fernández, del CT Tarragona, es va proclamar campiona en imposar-se a Claudia Cortés (CT Reus Monterols) per un ajustat 6/4 7/6. Al Club Tennis Lleida la guanyadora va ser Zenaida Ruiz (CN Lleida) després de vèncer a Helena Palomar (CT Lleida) per un doble 6/1. En la última prova, celebrada al Club Tennis d’Aro, Nonna De Ribot (RCTB-1899) va superar a Júlia Farré (CT Barcino) per 6/2 6/1.

Així doncs, Mariam Nurzhan, Lucia Fernández, Zenaida Ruiz i Nonna De Ribot disputaran al Tennis Reus Monterols, les semifinals i final del circuit la setmana de l’1 al 7 de maig, quan se celebrarà el WTA 125.

Paral·lelament a les finals, es van organitzar diferents activitats promocionals en què van participar més de 200 nens i nenes.

Aquest circuit és una de les activitats promocionals del Catalonia Open WTA 125 – Trofeu Internacional Reus Costa Duarada, una prova del circuit professional femení que neix de l’aliança estratègica entre la Federació Catalana de Tennis i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar l’esport femení.

 

 

Share