CELEBRADES LES QUATRE PROVES DEL CIRCUIT BARCELONA OPEN BANC SABADELL SUB 14

A inicis de febrer es van disputar les quatre proves del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub 14, projecte organitzat a proposta d’Esportcat-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis, i que enguany ha arribat a la tercera edició. L’objectiu és fomentar el desenvolupament i la participació de nens i nenes menors de 14 anys en el tennis.

Liliana Chetry i Ian Barroeta van ser els campions de la primera parada del circuit, que es va celebrar durant quatre caps de setmana al Club Tennis Tarragona. La jugadora del RCTB-1899, primera cap de sèrie del quadre, va superar en la final a Natalia Heras en un duel molt competit que es va decidir en el súper tie-break (1/6 6/3 10/6). En la prova masculina, Ian Barroeta, també el màxim favorit a endur-se el trofeu, va imposar-se a Alejandro Marco per un doble 6/3.

El diumenge 4 de febrer es van disputar les finals de la segona prova del circuit, celebrada al Cercle Sabadellès 1856. En aquest cas, la campiona va ser Mariam Nurzhan, que va vèncer a la màxima favorita, Judit Pla, també en el súper tie-break (6/2 3/6 10/6). Per la seva banda, Izan Hernández va imposar-se a Ruibo Gu per 6/3 6/4.

El Club Tennis d’Aro va ser l’escenari de la tercera prova. En aquest cas, la guanyadora va ser la jugadora del CE Laietà Liliana López, que va superar a la màxima favorita, Judit Pla, per un ajustadíssim 6/4 4/6 10/8. En la masculina, Marc Pelegrín (CE Laietà) es va desfer de Ruibo Gu per un doble 6/2.

Al CT Lleida, la campiona va ser la jugadora del Club Tennis Reus Monterols Nuria Bonet, que es va imposar a Natalia Heras (RCTB-1899) en el súper tie-break (3/6 6/2 10/4). El campió de la final masculina va ser Álvaro García, tennista del RCTB-1899. En aquest cas, també va necessitar el súper tie-break per superar a Pol Mas, jugador del CT Tarragona (6/7 6/4 13/11).

Paral·lelament a les finals, es va celebrar la gran festa del Tennis Català de base amb el Godó Family Day, que va comptar amb la participació de Marc López i Tommy Robredo en els clínics que es van fer a cada província. A més, durant tot el matí es van fer activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i es van sortejar entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Els vuit campions s’han endut el bitllet directe per participar en el quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 13 al 21 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. També estan classificats Izan Bañares i Paula Cortés, campions del Rafa Nadal Tour Sub 14 del RCTB-1899.

Aquests són els classificats pel Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 del RCTB-1899: