Notícies

CELEBRADES LES FINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

El diumenge 9 de febrer, les instal·lacions del UP Cornellà varen acollir les finals individuals del Campionat de Catalunya Aleví. Un campionat que aquest any presentava com a gran novetat, la composició dels quadres del torneig en 1a i 2a divisió, seguint amb l’objectiu de la Federació Catalana de Tennis d’establir la competició per nivells.

En el quadre femení de 1a divisió, la final la varen disputar Carlota Garcia (RCTB1899) i Carla Vázquez  (CT Barcino), amb victòria per Garcia  per 61 62.   La tennista del Reial Club de Tennis Barcelona, que sortia com a 9a cap de sèrie,  havia superat en la ronda de quarts de final a la cap de sèrie número 1 del torneig, Marina Quesada (CT Sabadell), per 63 64 mentre que en la semifinals, superava en un gran partit a la lleidatana Cèlia Torrelles (CN Lleida) 75 46 60.  Per la seva banda, Carla Vázquez arribava a la final després de superar en les semifinals a la 2a favorita i companya de club, Ona Escaler, per 64 06 64.

En el quadre masculí de 1a divisió, la final la varen disputar els tennistes del Reial Club de Tennis Barcelona 1899 José Ignacio Cuevas i Eudald González, amb victòria per Cuevas per 60 63. Cuevas, que partia com a cap de sèrie número 2 del torneig, superava en les semifinals a Víctor Palomar (CT Lleida) per 61 64, mentre que González superava al cap primer cap de sèrie Valentín González-Galiño (CT Barcino), que es va haver de  retirar quan el marcador era favorable a González per 3 jocs a 1.

Per la seva banda, en el quadre de 2a divisió, victòria per a Martina Font (CE Laietà) en el femení, superant en la final a la seva companya de club Marta Lorente per 64 76(4) en una intensa final. Font havia superat en la ronda de semifinals a la tennista del CT Barcino, Maria Vidal,  per un doble 64 mentre que Lorente superava a Noa Flotats (CT de La Salut) per 63 61. En el quadre masculí, victòria per José Ignacio Parellada (RC Polo) en el quadre masculí superant a Pol Sanahuja (CE Valldoreix) per 62 63.  Parellada superava a Victor Solano (CTN Sant Cugat) en semifinals per 61 75, mentre que Sanahuja superava a Àlex Carballeira (Cercle Sabadellès 1856) per 76(5) 76(3).

En el quadre de dobles, aquests varen ser els resultats:

DOBLE MASCULÍ
Campions: Jose Ignacio Cuevas (RCTB) i Eudald Gonzalez (RCTB)
Finalistes: Valentín Gonzalez-Galiño (CT Barcino) i Jaume Casas (CT Vic)

DOBLE FEMENÍ
Campiones: Maria Palacions (Malgrat CNT) i Marina Quesada (CT Sabadell)
Finalistes: Martina Gimenez (CT Barcino) i Carla Vàzquez (CT Barcino)

DOBLE MIXT
Campions: Jose Ignacio Cuevas (RCTB) i Carlota Garcia (RCTB)
Finalistes: Eudald Gonzalez (RCTB) i Tatiana Cantos (RCTB)

GALERIA FOTOS

 

Share