Notícies

CELEBRADES LES FINALS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA BENJAMÍ I CADET

Cornellà, com ja és tradicional en els darrers anys, ha estat seu dels Campionats de Catalunya Cadet i Benjamí, aprofitant les vacances de setmana santa.

En categoria benjamí, les finals es van disputar el passat dijous 18 d’abril i van enfrontar a Carla Vázquez (CT Barcino) i a Scarlett Samantha (CE Sánchez Casal) en categoria femenina i a Kuzma Advdeev (CT Andrés Gimeno) amb Adrià Velázquez (CT Barcino) en categoria masculina.

Totes dues finals varen ser força competides i es van resoldre en el tercer set (supertiebreak). En la femenina, Vázquez va superar a Samantha 04 42 i 10/5 mentre que en la masculina, Avdeev va superar Velázquez per 04 53 10/5.

En categoria cadet, les finals es varen disputar divendres 19 d’abril i van enfrontar a Pol Del Castillo (CT Tarragona) i Noah Regas (CT Girona) en el quadre masculí i a Claudia De Las Heras (CE Laietà) amb Laura Garcia (CT Andrés Gimeno) en el quadre femení.

La final masculina va enfrontar a dos del màxims favorits al títol. Del Castillo, actual número 1 del rànquing català de la categoria va superar a Regas 64 46 62 en una dura final. Per la seva banda, De Las Heras va superar Garcia per un doble 61, en una final totalment controlada per la jugadora del Laietà.

Share