CELEBRADES LES FINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

Aquest dissabte 9 de juny, s’han celebrat al CIT Cornellà, les finals individuals i de dobles del Campionat de Catalunya Infantil, on vàrem poder gaudir d’una jornada de gran tennis i del bon nivell del tennis català.

En categoria femenina, la tennista del CT Barcino Victòria Jiménez (cap de sèrie nº2) , va revalidar el títol de Campiona aconseguit l’any passat al CT Andrés Gimeno. Jiménez, que fa tot just uns dies es va proclamar campiona del Torneig Longines Futures Tennis Ace, es va imposar a la tennista del CE Laitèa Laura Guberna (cap de sèrie nº1) 6/4 6/1.

Per la seva banda, en categoria masculina, la final la varen disputar el tennista del Real Club de Polo Gerard Campaña (cap de sèrie nº1) i el tennista del CT Barcino Alex Padró (cap de sèrie nº2).  Campaña, va superar Padró per 6/3 6/1.

Durant tarda de dissabte, es van celebrar les finals de dobles, amb el següents resultats: