CELEBRADES LES FINALS DEL MÀSTER CATALÀ DE LA COPA CATALUNYA JUVENIL I SÈNIOR

El Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron va acollir el passat 29 de desembre les finals del Màster Català del circuit juvenil i sènior. En el màster, prenien part els millors classificats/des dels diferents Màsters provincials celebrats a Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona.

En la categoria benjamí, la jugadora del CE Emilio Sánchez es va proclamar campiona del quadre femení després d’imposar-se a Camila Stepanyan (CT Reus Monterols) per 4/2 4/0. En el masculí, el guanyador va ser Roger Bernal, del CT Mataró, en superar a Adrià Vera (CDT Belulla) per 5/4 4/0.

En l’aleví, els campions van ser Nonna De Ribot (RCTB-1899) i Alejandro Marco (CT Reus Monterols), després de vèncer a Susana Pujol (CT Tarragona) per 6/2 6/4 i Izan Hernández (CT Andrés Gimeno) per 6/7 6/1 10/6, respectivament.

En l’infantil, Ona Escaler, jugadora del CT Barcino i segona cap de sèrie del quadre femení, va superar a la final a la màxima favorita, Adriana Pujol, del CT Tarragona, per 6/1 3/6 10/3. En la prova masculina, el guanyador va ser Oscar Casas, del CT Girona, en vèncer a Ricard Lázaro (CT Mataró) per 6/0 6/1.

Carla Muro, jugadora del CT Reus Monterols, es va endur la final de la categoria cadet en superar a Lucia Pérez 6/2 6/3. Per la seva banda, Sergi Viles, del CN Lleida, va imposar-se a Martí Guàrdia (CT Girona) per 6/1 6/2.

En la prova júnior només es va disputar el quadre masculí. En aquest cas el guanyador va ser el jugador del RCTB-1899 Pablo Pizarro en superar a Jordi Santillana (CT Reus Monterols) per 3/6 6/1 7/5.

Pel que fa a les proves sèniors es van disputar dos quadres, el +30 i el +45 masculí. En el primer, Ivan Barranco (CT Palau) va imposar-se a Jordi Tamayo (Club Tenis i Padel Hospitalet) per un doble 6/3. En el +45, la victòria va ser Xavier Prat (CN Olot) després que Jordi Rodríguez ( CT Set Ball) abandones amb un 6/2 en el marcador.