CELEBRADES LES DUES DARRERES PROVES DEL BARCELONA OPEN BANC SABADELL SUB-14

El cap de setmana de l’11 i 12 de febrer es van celebrar les finals de les dues darreres proves del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, projecte impulsat per l’organització del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó, el RCTB-1899, la Federació Catalana de Tennis i Esportcat.

Nicolau Canas i Maria Parés van ser els campions de la tercera parada del circuit, que es va celebrar durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Girona. Maria Parés va superar en la final a Alèxia Paula per 6/4 6/1. En el quadre masculí, Nicolau Canas es va imposar a Nazar Kukuruza per 6/3 6/1.

El diumenge 12 de febrer es van celebrar les finals de la quarta i darrera prova del circuit, disputat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Urgell i la final al Club Tennis Lleida per motius climàtics. En aquest cas, la campiona del quadre femení va ser Maria Trujillo després de superar a Eva Alentà per 6/2 6/1. El campió de la final masculina va ser Vlad Secara, que va guanyar a Álvaro García per 7/6 6/3.

Amb aquest títol, els quatre guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. Aquests s’uneixen a Àlex Ramis i Carla Vázquez, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova sub-14 del Rafa Nadal Tour disputat a les pistes de l’RCBT-1899 durant la primera setmana de gener, a Indira Delgado i Vlad Secara, campions del BOBS Sub-14 de Reus, i a Nicolau Canas i Tomiris Nurzhan, campions a Sabadell. Com que Nicolau Canas va repetir victòria a Girona, Oriol Álvarez (el finalista amb el millor rànquing) també es va classificar automàticament per jugar el quadre final. A Lleida també va repetir triomf Vlad Secara i, d’aquesta manera, el finalista Álvaro García també obté el bitllet per competir a la fase final del sub-14.

Paral·lelament a les finals, es va celebrar  la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que va comptar amb la participació de dos dels tennistes més prometedors de Catalunya, Marina Bassols i Max Alcalà.