Notícies

CELEBRADA LA XLVI EDICIÓ DE LA POTTER CUP

Del 31 de maig al 3 de juny, el Real Club de Polo i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899, han acollit la XLVI Edició de la Potter CUP / XXV Campionat Internacional de Catalunya de Veterans / XVI Premi Generalitat de Catalunya, organitzada per l’IC Espanya.

Aquest any l’RCTB1899 i el Reial Club de Polo han compartit el paper de clubs amfitrions de la Competició. El Real Club de Polo ha acollit tota la competició masculina així com la final femenina, mentre que l’  RCTB1899 ha estat seu dels quarts de final i semifinals femenina.

Han participat un total de 15 equips nacionals de seleccions IC: IC Bèlgica, IC França, IC Dinamarca, IC Alemanya, IC Gran Bretanya, IC Irlanda, IC Itàlia, IC Estats Units i l’amfitrió, l’IC Espanya, participaran  en aquesta nova edició de la competició; 8 en categoria masculina i 7 en categoria femenina.

En categoria masculina, l’equip espanyol capitanejat per Santiago Tintoré, es va plantar a la final per segon any consecutiu, superant Dinamarca 5/0 en la ronda de quarts i a EEEUU per 4/1 en semifinals. Davant trobava un dels gran favorits, l’equip de l’IC Itàlia. La final, i donades les previsions de pluja per diumenge, es van celebrar el dissabte per la tarda, motiu pel qual totes dues seleccions varen doblar eliminatòria.  L’equip espanyol, format en la final  per Jordi Burillo, Alex Lopez Moron, David Valeriano, Carlos Costa Bou, Francisco Garcia i  Santiago Tintoré, va notar més el cansament de la jornada i es va veure superat per l’equip italià per 5/2.

 

Per la seva banda, diumenge a primera hora es van celebra les finals en categoria femenina. Unes finals que enfrontaven també a l’equip IC Espanya i a l’equip IC Itàlia. L’equip espanyol, que com a campió de l’edició de 2017 no entrava en joc fins les semifinals, superant per 2/0 a l’equip IC Alemanya.

La final es va decidir en el partit de dobles, després que en els individuals Eva Bes superes Gloria Pizzichini 6/3 6/1 i Valeria Madaro superés a l’espanyola Gisela Riera per 6/4 6/2. Els dobles espanyol format per Eva Bes i Paula Cabezas va superar la parella italiana Canepa / Madaro per 6/1 6/3, donant un nou títol a l’equip representant del IC Espanya.

El Torneig va cloure amb l’entrega de premis del quadre femení, on el President del IC Itàlia i President de la Potter Cup, va lliurar un Trofeu de Plata al President del IC España.  La competició femenina, passarà a denominar-se Two Presidents Cup a partir del 2019.

L’equip organitzador de la Potter Cup, el IC Espanya, vol agrair la implicació de tots els equips participants en una competició que, any rere any, no para de créixer.

 

Share