CELEBRADA LA PROVA I DEL CIRCUIT CATALÀ DE TENNIS PLATJA 2020

El passat diumenge 2 de febrer, les noves pistes de tennis platja del CM de Tennis Vall Hebron, van acollir la prova inaugural del Circuit Català de Tennis Platja 2020. La prova es va celebrar en les categoria masculina de 1a divisió, així com en categoria masculina i femenina de 2a divisió.

En el quadre masculí de 1a divisió, els campions varen ser la parella del Nàutic Masnou formada per Victor Martínez i Gael Rodríguez, que es varen imposar en la final a la parella Àlex Moya  (CT Ripollet) i Santi Puente (Beach Tennis Prat) 76(2) i 63.   Per la seva banda, en el quadre masculí de 2a divisió, victòria per a la parella Albert Bartres i Giuseppe Chericatti superant en la final a Biel Prat i Hugo Mazon per 14 43(6) 10-6.

En el quadre femení de 2a, victòria va ser per la parella del Beach Tennis Barcelona Carrie Romero i Belén Sanz, superant en la final a les seves companyes de club Ivonne Sastre i Helena Velasco per 67/(2) 61 10-1.

La propera prova del circuit es celebrarà al Club Nàutic Masnou el diumenge 16 de febrer. Les inscripcions ja estan obertes a través del portal de competició de la FCT.