Notícies

CELEBRADA LA PROVA 2 DE LA COPA CATALUNYA SÈNIOR DE BARCELONA

El Set Ball Club de Tennis va acollir del 20 al 25 de febrer la prova 2 de la Copa Catalunya Sènior de Barcelona amb la participació de 80 jugadors i jugadores repartits en les vuit categories que es van celebrar.

En el +30 masculí, Roger Ordeig (CT de la Salut), primer cap de sèrie del torneig, es va proclamar campió després de superar a Ivan Barranco (CT Palau) per 6/2 6/0. En el +40 masculí, Jaume Santo (RC De Polo), que també partia com a màxim favorit a endur-se el títol, va imposar-se a Raúl Mejias (CTiP Hospitalet) per un doble 6/0. Jordi Rodríguez (CT Set Ball) va ser el campió de la prova +45 masculina en vèncer a Guillem Vizcaino (CT Vic) en el súper tie-break (2/6 6/2 10/8).

En el +50 femení, Neus Raton (CN Sant Cugat) es va imposar en la final a la primera cap de sèrie, Marta Cerdà (FC Junior) per un doble 6/0. En el +50 masculí, Andreu Martínez (FC Junior) es va endur el títol per WO Rodrigo Izquierdo (CDT Belulla). En el +55 masculí, Andreas Heider va superar a Roman Bosch (CE Laietà) per un ajustat 6/4 3/6 10/6.

En el +60 masculí, tampoc hi va haver sorpreses i el màxim favorit a endur-se el títol, Jordi Ventura es va imposar a Joan Mila per 6/1 6/4. Per últim, en el +65 masculí, Guillermo Cavanillas (CE Laietà) va superar a Víctor Lorenzo (CT Andrés Gimeno) per un doble 6/0.

 

Share