Notícies

CELEBRADA LA PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT eTENNIS FCT

Aquest dissabte 24 de novembre s’ha celebrat al Real Club de Polo de Barcelona, la primera prova del nou Circuit eTennis de la Federació Catalana de Tennis.

Més de 40 jugadors han participat en aquesta primera prova, que s’ha celebrat en dues modalitats; una modalitat en format Open i puntuable per al Rànquing del Circuit i una altra en format “lúdic” on els partcipants es repten entre si i el guanyador continua a pista.

Entre els participants, destacar diversos jugadors d’Escoles de tennis del clubs de Catalunya, membres de Fundació Step by Step i alguns jugadors del Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes que aquests dies s’ha jugat al Real Club de Polo, com el número 1 estatal Martín de la Puente.

El guanyador de la primera prova del Circuit ha estat en Victor Sánchez, del Real Club de Polo, que es converteix també en el primer número 1 del Rànquing eTennis de la FCT.

Jordi Tamayo, President de la FCT i que va estar present durant el Torneig va destacar que “teniem moltes ganes de donar el tret de sortida al Circuit. Hem d’entrendre els eGames com una modalitat esportiva més i per aixó hem de treballar. A més a més, ser els primers en organitzar un circuit d’aquestes característiques, segueix posicionant al tennis català com a referent”.

A17E8D5C-2191-4968-99E1-77F4FDBAAC11

Share