Notícies

CELEBRADA LA DIADA DEL TENNIS DE LA PROVÍNCIA DE TARRGONA I TERRES DE L’EBRE AL CT TARRAGONA

El CT Tarragona va acollir el passat divendres 14 de juny la Diada de la província de Tarragona i Terres de l’Ebre, amb més d’un centenar d’assistents de tota la família del tennis tarragoní. En aquest acte també ens van acompanyar Luis Salas, president del Club Tennis Tarragona; Joan Ramon Masip, delegat territorial Terres de l’Ebre; Ton Rovirosa, delegat territorial a Tarragona; Aleix Rom, representant SGEiAF  de la Generalitat de Catalunya; Berni Álvarez, 2n tinent d’alcalde i conseller d’Esports, Educació, Turisme Esportiu i Salut; i Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis.

Durant la gala, com és habitual, es va fer entrega dels guardons als campions, campiones i finalistes dels Campionats Provincials i per equips. En aquest sentit, van rebre el seu reconeixement el Golf Costa Daurada, el CT Reus Monterols, el CE Esplai Constantí, el CT Segur, el CT Torredembarra, el Club Sports Tennis & Padel Cunit, el Club Pàdel i Tennis Riudoms, el CT El Catlla, el CT Barà, el CT Tarragona. També reconeixements especials per a Sofia Albiac (finalista del Catalunya S15), Roger Alesson (finalista de Catalunya Infantil Q2), Marc Castellví (finalista de Catalunya Infantil de dobles mixt), Pol Mas (finalista de Catalunya S13 dobles masculí), Carla Mas (finalista de Catalunya S11 dobles femení i mixt), Jaume Montero (finalista de Catalunya S11 dobles masculí i mixt), Joan Manel Cardona (finalista de Catalunya Sènior +40 i d’Espanya +40), Martina Genís i Jana Genís (campiones d’Espanya Júnior de dobles), Miquel Puigdevall (campió d’Espanya Sènior +60) i Noa Reyes (campiona de Catalunya infantil femení Q2).

Finalment, el CT Tarragona, el CT Barà i el CT Reus Monterols van rebre la placa que els acredita com a clubs d’excel·lència del Tennis Català.

 

Share