Notícies

CELEBRADA LA 41ª EDICIÓ DE LA DIADA DEL TENNIS CATALÀ

El divendres 9 de juny es va celebrar la 41a edició de la Diada del Tennis Català a les instal·lacions del CE Emilio Sánchez. Un cop més, va tornar a ser un èxit de participació, amb més de 220 persones representants de clubs catalans.

A la gala també hi van ser presents la Sr. Marisa Sánchez Vicario, Presidenta del CE Emilio Sánchez; el Sr. Josep Maldonado, President d’Esport Solidari Internacional; el Sr. Aleix Villatoro, Director del Consell Català de l’Esport; i Jordi Tamayo, President de la FCT.

Durant la gala es va fer un reconeixement als clubs que enguany estan d’aniversari. El CT Mollet, el CT Rialenc, el Tennis Torelló i el CT D’Aro compleixen 50 anys d’història, mentre que el CT Vic en fa 75. A més, també es va fer un reconeixement a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès per la seva aportació i col·laboració al Tennis Català.

Després va ser moment de retre reconeixement als Campions de Catalunya per equips del 2022, així com als clubs d’excel·lència del Tennis Català, col·lectiu format per aquells clubs que disposen de tota la seva escola juvenil amb llicència federativa, amb tot l’equip tècnic amb la formació adient i inscripció al ROPEC i que organitzen el campionat social sènior federat. Associació Casino de Tiana, Club Tennis de la Salut, CT Barcino, Club de Tennis Andrés Gimeno, RC De Polo de Barcelona, CT Vilanova, Atlètic Terrassa Hockey Club, CE Laietà, CT Vic, CE Valldoreix, CT Cardedeu, CT Els Gorchs, CT Cerdanyola, CN Sant Cugat, CT Sabadell, Cercle Sabadellès 1856, CT Mataró, CT Torelló, RCTB-1899, CE Masram van rebre una placa que els acredita com a club d’excel·lència.

El tradicional sorteig de diferents productes i l’actuació de Maria Jacobs van posar punt final a aquesta gala, que va servir un cop més per posar en valor la força del conjunt del Tennis Català.

 

Imatges de la Diada. 

 

Share