Notícies

CELEBRADA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

Dilluns 12 de desembre es va celebrar Assemblea General Extraordinària de Clubs, on es van aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia: preus llicència federativa per la temporada 22/23, pressupost per l’exercici 2023 i l’entrada de nous membres a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis. En concret, l’assemblea va aprovar el nomenament de David Cortés, Jordi Cuscó i Francesc Prat.

Addicionalment, el President Jordi Tamayo va fer un petit balanç de l’any 2022, on cal destacar l’increment en nombre de llicències, on alguns dels factors claus han estat al creixement de Clubs d’Excel·lència del Tennis Català i les noves activitats promocionals liderades per la Federació. A més, la Lliga Catalana ha batut un any més rècord d’inscripcions, amb 700 equips. Jordi Tamayo, va exposar també la previsió de tancament de l’any, en el que s’espera novament concloure amb una xifra de benefici superior a la pressupostada.

Finalment, el President també va fer una pinzellada als principals reptes i projectes de la Federació pel 2023, on destaca l’aposta per l’organització de competicions internacionals en clubs i zones del territori català que habitualment no acullen aquest tipus de tornejos, l’evolució en el Projecte de Valors de la FCT, així com les visites que els tècnics de la Federació ja han començat a realitzar pels clubs de Catalunya.

Share