Notícies

CELEBRADA LA PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DE PICKLEBALL HEAD

El Sabadell Pickleball Club ha acollit aquest cap de setmana la primera de les quatre proves que conformen el Circuit Català de Pickleball HEAD.

En l’Absolut Masculí, el campió va ser Alejandro Miranda, que va superar en la final a Marc Caymel. En tercera posició va quedar Francisco Mouchachen. Claudia Caymel va ser la guanyadora de la prova femenina, en vèncer a Sheilia Dominguez. En aquest cas, la medalla de bronze va ser per Katherine Serrano.

En el Dobles Masculí, Marc Caymel va repetir triomf fent parella amb Alfonso Hellin. En la final, van superar a la dupla formada per Pol Gallofré i Nil Gallofré. La tercera posició va ser per Pablo López i Juan Carlos del Ama. Sheyla Domínguez i Claudia Caymel es van endur el títol de la prova femenina, en vèncer a Laura Hernández i Anna Castells. La medalla de bronze va ser per Georgina Caballé i Katherine Serrano.

Per últim, en el Dobles Mixt, Claudia Caymel i Marc Caymel es va imposar a Marta Ferrer i Francisco Moucachen. Sheyla Domínguez i Juan Carlos del Ama van aconseguir la medalla de bronze.

El 15 i 16 de juny serà el torn per al Campionat de Catalunya, que es disputarà al CT Barà. Al costat de HEAD, el patrocinador oficial, continuem potenciant el Pickleball a Catalunya.

 

Share