Notícies

CATALUNYA REVALIDA EL TÍTOL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE TENNIS PLATJA PER CCAA

La selecció catalana ha revalidat el títol del Campionat d’Espanya Mapfre de Tennis Platja per equips de Comunitats Autònomes, celebrat a Benidorm del 24 al 26 de juny,  i que enguany arribava a la segona edició. Com en l’any anterior, s’han proclamat campions després de superar a Canàries per 3 a 0 a la final.

El torneig va comptar amb la participació de 12 equips representants de deu comunitats autònomes. Catalunya va participar amb dos equips. El campió tant de l’anterior edició com d’aquesta ha estat Catalunya “A”, aquest cop, format per Ariadna Costa, Ganesha Díaz, Tania González, Ana Romero, Santi Puente, Sergi Ventura, Pol Filella, Victor Durán, Gerard Torres i Alejandra Porteiro.

L’equip “A” va demostrar durant tot el torneig el seu paper de favorit, i va superar a Galícia per 5-0 als quarts de final, a Melilla per 3 a 1 en les semifinals, i en el partit decisiu tampoc va fallar davant Canàries. Ganesha Díaz i Tania González van aconseguir el primer punt de l’eliminatòria vencent a Patricia Álamo i Daniela Rodríguez per 6-0 i 7-6, mentre que Santi Puente i Sergi Ventura van superar a Álvaro García i Iván Delgado. El títol va quedar sentenciat amb el triomf de Pol Filella i Gerard Torres sobre Javier González i Diego Santana per 6-2 i 7-5.

Per la seva banda, Catalunya “B”, format per Alicia Roca, Júlia Llobet, Martina Llobet, Carlota Duran, Marc Filella, Gerard Vila, Pol Bistué, Guillem Casas, Ingrid Vila i Teo Baldrich, van quedar en onzena posició.

Share