Notícies

Catalunya, guanya el Campionat d’Espanya Infantil Masculí

L’equip masculí català es va proclamar vencedor del “X Campeonato de España Infantil por Comunidades Autónomas” que es va disputar a les pistes del CT Horadada d’Alacant, en derrotar a Balears per 2 a 0, revalidant d’aquesta forma el títol que ja havien aconseguit guanyar l’any passat. En els partits de la final, Dennis Uspensky va derrotar a Sergio Castellón per 2/6, 6/3 i 6/2 i Robert Herrera va sumar el segon punt en superar per 4/6, 6/2 i 6/1 a Jaume Munar.

Catalunya, que no figurava a la llista de favorits, va debutar enfrontant-se a l’equip andalús, primer cap de sèrie, al que va derrotar per 2 a 0.

A quarts de final, els nostres representants van superar Murcia per 3 a 0 i a semifinals es van imposar a Asturias, quart cap de sèrie, per 2 a 1.

L’equip català el van formar: Robert Herrera del CT Barcino, Dennis Uspensky del CE Laietà i el jugador del Club Atlétic Terrassa, Joan Bonavila, amb Iván Ortíz com a capità.

En categoria femenina va ser l’equip representant de Valencia, primer favorit,  qui va revalidar el seu títol en imposar-se a la final a Andalucía, segon cap de sèrie,  per 2 a 0.

Catalunya va caure en segona ronda davant l’equip de Balears que es va imposar per 2 a 1. Les nostres jugadores havien superat en la primera ronda a Galicia per 3 a 0.

L’equip català estava format per: Marina Guinart, del CT Sabadell, Magda Aubets del CT Manresa i la tennista del RCT Barcelona-1899, capitanejades per Javier Fernández Sánchez.

Els títols de consolació se’ls van emportar Valencia en categoria masculina i Asturias en  la femenina. 

Catalunya, campiona d'Espanya per Autonomies.

Share