Notícies

CATALUNYA, CAMPIONA D’ESPANYA DE TENNIS PLATJA

La RFET va organitzar del 24 al 27 de juny, el primer Campionat d’Espanya de Tennis Platja per CCAA. El torneig, celebrat a la localitat alacantina de Benidorm, va comptar amb la participació de 16 equips representants d’onze comunitats autònomes i Catalunya, va comptar amb la participació de dos equips. El campió d’aquesta primera edició del torneig, fou Catalunya”A”, després de superar l’equip de Canàries “A” en el cinquè i definitiu partit de l’eliminatòria final.

L’equip A de Catalunya, format per Gerard Rodriguez, Santi Puente, Pol Filella, Victor Martínez, Gerard Torres, Eva Fernández, Carol Miranda, Alejandra Porteiro, Ganesha Díaz i Ari Costa, va demostrar durant tot el torneig el seu paper d’equip favorit, i va superar a Astúries i Aragó per 4/o en les dues primeres eliminatòries i a Melilla “A” per 3/1 en les semifinals. La final, tal i com hem comentat, la varen guanyar davant Canàries “A” per 3/2, gràcies a les victòries de les parelles formades per Ganesha Díaz/Alejandra Porteiro, Pol Filella/Gerard Torres i de Eva Fernández /Gerard Torres en el mixt decisiu.

Per la seva banda, l’equip “B” de Catalunya, format per Alex Casas, Jordi Rodríguez, Sergi Ventura, Marc Filella, Clara Grifoll, Alba Gamell, Carlota Duran i Helena Velasco, es va classificar en 9a posició. Catalunya “B” va caure eliminat del quadre principal en la primera eliminatòria davant un dels grans favorits, Melilla “A”. En el quadre de consolació, l’equip català va demostrar el seu bon nivell superant València “B” (4/0) i la Regió de Múrcia (3/1).

Share