Notícies

CASAS/RODRIGUEZ i ZALESAKOVA/GAMELL, CAMPIONS DEL IX TORNEIG CIUTAT DE L’AMPOLLA DE TENNIS PLATJA

Aquest diumenge 7 de juliol, s’ha celebrat el IX Torneig Ciutat de l’Ampolla de Tennis Platja. El torneig, va comptar amb quadre masculí i femení en la modalitat federada i amb quadre masculí, femení i mixta en la modalitat amateur, així com amb quadre juvenil, també amateur.

En el quadre absolut masculí, la victòria va ser per la parella formada per Àlex Casas i Jordi Rodríguez (TP Girona-Salt), superant en la final a la parella Ignacio Sancho i Juanma Rovira. La parella formada per Joel Ramírez i Alberto Pasamontes (Tennis TDB), es va classificar en tercera posició.

En el quadre absolut femení, victòria per a la parella formada per Rebeka Zalesakova i Alba Gamell (Beach Tennis Barcelona), superant en la final a la parella Ivonne Sastre i Helena Velasco (Beach Tennis Barcelona). El tercer lloc, fou per la parella Carrie Romero i Belén Sanz (Beach Tennis Barcelona).

La propera prova del Circuit Copa Catalunya de Tennis Platja, puntuable per al rànquing de la RFET, es celebrarà el proper dissabte 20 de juliol a Vilanova: https://portal.fctennis.cat/app/torneos/mensual/1058/

 

Share