Notícies

CARTELL DE LUXE EN LA PROPERA EDICIÓ DEL BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Rafael Nadal, Grigor Dimitrov, Dominic Thiem, David Goffin, Kevin Anderson i altres tres jugadors com Diego Schwartzman, Pablo Carreño i Roberto Bautista que figuren entre els 20 millors del rànquing mundial seran els principals atractius del Barcelona Open Banc Sabadell d’aquest any que ha estat presentat aquest migdia. En total seran 12 jugadors que figuren entre els 26 primers de la llista ATP i, a més, s’han inscrit els nou tennistes espanyols que figuren en el top-100 del moment.

“Estem molt contents amb la llista. Tenim cinc jugadors fantàstics, però a més tennistes tan estimats a Barcelona com Kei Nishikori o tots els millors del tennis espanyol. I també algunes de les grans promeses d’aquest esport com el rus Andrey Rublev, que encapçala aquest any la classificació de la Next Gen “, ha explicat Albert Costa, director del torneig, en la presentació. Costa, a més celebrarà el seu desè aniversari al capdavant de l’organització.

L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha estat l’amfitriona de la presentació, que s’ha celebrat al Saló de Cent. Hi han assistit també el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, el Compte de Godó i el president del Reial Club Tennis Barcelona, Albert Agustí, que ha qualificat el quadre d’aquesta edició número 66 del torneig d ‘ “excepcional, segurament un dels millors de els últims anys “. Agustí ha repassat les novetats del torneig, entre les que destaquen la celebració d’un torneig de vídeo jocs (eSports) que començarà el proper 24 de març, l’homenatge que se li tributarà a Toni Nadal, que per primera vegada no acompanyarà el seu nebot a Barcelona com a entrenador, i la jornada de record a l’atemptat del 17 d’agost a les Rambles, de la qual ha explicat que han considerat que aquest any s’havia de “transformar la realització d’una foto singular que cada any produïm amb diversos tennistes en diferents enclavaments de la ciutat en un acte a la Rambla que serveixi de reconeixement a les víctimes de l’atemptat de l’any passat “.

Colau ha agraït aquest gest i en el seu parlament s’ha tornat a referir a Barcelona com “la capital mundial del tennis durant la setmana del Barcelona Open Banc Sabadell“. L’alcaldessa ha destacat el fet que el torneig el organitzi un club, el Reial Club Tennis Barcelona: “És un orgull que hi hagi aquest torneig, que sorgeix del teixit de la pròpia ciutat i agraïm al club tot l’esforç que fa en la seva organització “.

Barcelona estima l’esport i en els 73 barris de la ciutat es practica diàriament. L’esport segueix sent una eina de les més poderoses a l’hora de transmetre valors i fer ciutat “, ha afegit Colau. Oliu s’ha mostrat molt satisfet dels 11 anys de patrocini del banc i s’ha referit a valors com la tenacitat o el saber sobreposar-se d’un fracàs que coincideixen en l’ADN de Banc Sabadell, en el tennis i en Nadal.

El torneig se celebrarà del 21 al 29 d’abril. Les obres de condicionament de l’entorn del club començaran el proper 21 de març.

 

NOTICIA: RCTB1899
FOTO: FCT

Per a més informació:

Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó

prensa@rctb1899.es

Tel .: 93 280 45 88

http://www.barcelonaopenbancsabadell.com

Share