Carlos Donat, Campió de Catalunya Infantil

El jugador del CE Sánchez-Casal, Carlos Donat, que no era cap de sèrie, va aprofitar a la perfecció una invitació de la organització per proclamar-se Campió de Catalunya Infantil “Trofeu Manuel Alonso” en la competició disputada a les pistes de l’Accentennis Cornellà.

Donat va derrotar a la final al vuitè favorit, el jugador del CT Barcino, Alvaro López per un ajustat marcador de 2/6, 7/5 i 6/1

Per arribar a la final, Donat va superar a les semifinals al tennista del CT de La Salut, Pol Amorós, per 6/0 i 6/3 mentre que Alvaro López es desfeia en la penúltima ronda del tennista del CE Laietà, Arturo Schmidt per un marcador de 7/5, 6/7 (2) i 6/3.

Juntament amb els quatre tennistes esmentats han aconseguit la classificació pel Campionat d’Espanya els quatre perdedors de quarts de final que són:

David González i Marc Santamaria del CE Laieta, l’independent Alberto Rosas i el tennista del CT Barcino Nicolas Lluch.

El novè i darrer classificat serà el guanyador de la fase de repesca que encara s’està disputant.

Carlos Donat, campió i Alvaro López, finalista del Campionat de Catalunya Infantil.