CARLA VÁZQUEZ I VALENTÍN GONZÁLEZ, CAMPIONS AL TENNIS EUROPE SUB 16 DEL TENNIS URGELL

El Tennis Urgell va acollir del 12 al 19 de novembre una prova del Tennis Europe Junior Sub 16. Per primera vegada, aquest circuit de referència dins el tennis de base va fer escala a les comarques lleidatanes. Els dos números u del torneig, Carla Vázquez i Valentín González, van complir amb els pronòstics i es van proclamar campions.

En el quadre femení, la jugadora del CT Barcino va superar a la final a Anna Orlando, del Club Tennis Sabadell, per 6/4 7/5. En el masculí, la victòria va ser per Valentín González, també del CT Barcino, després d’imposar-se a Alejandro Abella per 6/3 6/7 6/1.

En el quadre de dobles, Anna Orlando i Carla Vázquez van superar a la final a Alice Iozzi i Iana Teodora per 6/3 6/3.