Notícies

CARLA VÁZQUEZ I ALBERTO PULIDO S’IMPOSEN EN LA SEGONA EDICIÓ DEL BARCELONA OPEN BANC SABADELL SUB-14

Carla Vázquez, jugadora del CT Barcino, i el canari Alberto Pulido han estat els guanyadors de la segona edició del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó sub-14.

En categoria femenina, s’han complert els pronòstics i les dues màximes favorites s’han jugat el títol. La catalana Carla Vázquez s’ha acabat imposant a la navarresa Idoia Razquin gràcies al desempat (6-10) després de guanyar un set cadascuna (6-3, 3-6). En nois, el canari Alberto Pulido ha guanyat el tenista del RCTB-1899 Nicolau Canas en un enfrontament que s’ha resolt en dos sets (6-3 i 6-2).

El torneig, organitzat de la mà de la Federació Catalana de Tennis i a proposta d’Esportcat, ha ofert als joves esportistes la possibilitat de viure l’experiència d’un esdeveniment d’alta competició i conviure amb els jugadors professionals, com Carlos Alcaraz i Stefanos Tsitsipas, finalistes d’enguany, i la resta de jugadors de nivell mundial que aquesta setmana han jugat la 70a edició del Godó.

El Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó sub-14 ha reunit les vuit millors raquetes sub-14. Als campions del circuit que ha tingut lloc durant l’hivern a Tarragona (CT Reus Monterols), Barcelona (CT Sabadell), Girona (CT Girona) i Lleida (CT Urgell i CT Lleida), amb la participació de 1.000 tennistes de tot Catalunya, s’hi han afegit aquests dies els dos vencedors del Rafa Nadal Tour de l’RCTB-1899 -celebrat durant la primera setmana de l’any- i tres tennistes invitats per l’organització per tal de configurar el quadre final.

Un cop celebrades les diverses rondes, les dues finals celebrades el diumenge 23 d’abril van posar punt i final al circuit sub-14, que va camí de consolidar-se com un espai de referència del tennis de base català.

 

Share