Notícies

Carla Suárez, finalista del l’Andalucia Tennis Experience.

La tennista del CT Barcino, Carla Suárez, vuitena cap de sèrie, es va classificar per a la final del Andalucia Tennis Experience, un torneig WTA de 220.000$ que es va disputar a les pistes del Club Puente Romano de Marbella.
La jugadora canària va caure en el darrer partit davant la segona favorita, la italiana Flavia Pennetta que es va imposar per 6/2, 4/6 i 6/3.
Per arribar a la final, Carla Suárez va haver de derrotar a la seva companya de club, la murciana Maria José Martínez, cinquena favorita, per 2/6, 6/3 i 6/2 a les semifinals, mentre que Pennetta es desfeia de la seva compatriota Sara Errani, la jugadora que havia eliminat Anabel Medina, per 6/7(5), 6/4 i 6/3.
Destacar també que la belga Kim Clijsters, que va participar amb una invitació de la organització, com a tercera cap de sèrie, va caure de forma sorprenent en segona ronda davant la jugadora valenciana Beatriz Garcia per 7/5, 4/6 i 6/4.
Cal recordar que Suárez també va disputar la final de l’edició del 2009 en la que va caure derrotada davant Jelena Jankovic.

Share