Notícies

CARLA MAS, VICTÒRIA MEZA, AMAIA OLOMÍ I MARIA PIMKINA, CAMPIONES DEL CIRCUIT CATALONIA OPEN SUB 12

Aquest mes de febrer s’han disputat les quatre proves del Circuit Catalonia Open Sub 12 femení, que s’ha celebrat a les quatre províncies per tal d’arribar a tot el territori català: al Club de Tennis Barà, al Club Natació Sant Cugat, al CN Lleida i al CT Costa Brava.

En la primera prova, celebrada al Club de Tennis Barà, la campiona ha estat Carla Mas. La tennista del CT Tarragona, primera cap de sèrie del quadre, es va imposar en la final a Nicole Toshcheva per 6/2 6/4. Al Club Natació Sant Cugat, també es van complir els pronòstics i la màxima favorita, Victòria Meza, també va ser qui va alçar el trofeu. En aquest cas, la jugadora del Cercle Sabadellès 1856 va superar a Maria Marín per un doble 6/0.

El cap de setmana del 24 i 25 de febrer es van jugar les final de les dues darreres proves. Al CN Lleida la campiona ha estat Amaia Olomí. La tennista del Sícoris Club, primera cap de sèrie del quadre, va superar a Victòria Jara per un doble 6/4. Per últim, al CT Costa Brava, la guanyadora ha estat Maria Pimkina (CT Lloret), que en la final es va imposar a la màxima favorita, Ariadna Espel per 6/4 6/4.

Així doncs, ja coneixem les quatre tennistes que disputaran la fase final del torneig el 4 i 5 de maig al Club Tennis Lleida, coincidint amb el WTA 125. Són Carla Mas, Victòria Meza, Amaia Olomí i Maria Pimkina. Totes elles viuran una experiència única. Podran conviure amb les tennistes professionals, amb acreditació per a poder compartir els espais reservats a les jugadores. També tindran allotjament gratuït amb un acompanyant cadascuna.

Aquest circuit és una de les activitats promocionals del Catalonia Open WTA 125 – Trofeu Internacional Reus Costa Duarada, una prova del circuit professional femení que neix de l’aliança estratègica entre la Federació Catalana de Tennis i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar l’esport femení.

Imatges finals CTN Sant Cugat 

Share