CARLA ALONSO I AXEL HERBERG, CAMPIONS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

El CMT Vall d’Hebron va acollir del 27 de febrer al 3 de març el Campionat de Catalunya Universitari. El torneig forma part del Circuit Unitennis, el circuit de tennis destinat als tennistes de la comunitat educativa universitària (alumnes, exalumnes, professorat i PAS).

En el quadre individual femení, Carla Alonso (UB), tercera cap de sèrie del quadre, es va proclamar campiona després de superar en la final a Anna Dueñas (UIC) per 6/1 i 6/4. Axel Herberg (UAB) va ser el campió de la prova masculina en imposar-se a Albert Mondón (UdG) per 2/6 6/3 6/2.

En l’Absolut dobles masculí, Erik Renart i Albert Mondón (UdG) van vèncer en la final a Carlos Rovira i Joan Villaseca (UPC) per 6/4 7/6.

Aquesta és una iniciativa de l’Esport Català Universitari “ECU” format per les 12 universitats catalanes (UB, UAO, UAB, UdG, URV, UdL, UOC, UPC, UPF, URL, UIC i UVIC-UCC) i la Federació Catalana amb el suport dels clubs de tennis de Catalunya.